Handbolls-VM

Tittat på Sveriges alla matcher i handbolls-VM och tycker helt klart dom spelar bra. Men KIM?!?! släng in handduken NU! Du ger inget och om du väl sjukter så missar du och tappar glöden totalt. Fattar inte riktigt att du är lagkapten... Carlén har ja inga ord för, alla tycks tro att han är guda sänd, SUKK!!! Tackar vet jag Källman. Lennartsson och Doder, bra jobbat!!

"Inga jävla hängbjörkar nu" - Staffan Olsson

People

En promenad strax på ingång med Emma! Sen vidare till Gränden med gänget.

Grattis K

 
Kan börja med att säga grattis till underbara k, du börjar bli gammal och grå. Snart lämnar du mig igen för usa, hoppas du får de kanoners där, men du kommer va saknad!!!

Den senaste tiden har vart ganska lugn och stundtals häktisk, mina p´s lämnade mig för utlandet en vecka och de bjöds på fest, inget spåra förns på lördagen hemma hos HP, jag tvingades med en pistol mot tinningen att skicka  iväg 3 likadanna (underbara) sms, jätte kul verkligen! Kvällen hade bara börjat där och avslutades väl för min del ungefär i samma veva som  en osynlig varelse knuffa mig  så jag flög med all kraft in i en väggkant med vänster örat och ramla bak i väggen med bakhuvudet, men vem brydde sig om de, att ja låg halvt död...

Har inte jobbat på en evighet vilket jag inte mår bra av, behöver känna mig behövd!! Ska ta tag i mitt liv nu och sätta migsjälv i centrum, tänka mindre och "handla" mer.
Idag stog de hockey på schemat men de blev inget som tur va eftersom VIK losa med 4-5 mot Leksand. Helt sjukt va VIK är sämst i sista perioden, va är de för fel på er??

//Tabben

RSS 2.0