Studera?

Kan inte bestämma mig om jag ska börja studera eller inte. Jag har kommit in på Örebro universitet, ska gå socionom utb. Vet inte om jag ska bo hemma i Västerås och pendla till Örebro eller om jag ska flytta dit. Som jag känner idag så vill jag jobba ett år och tjäna en slant innan man blir student.
Vill söka till polishögskolan, måsta läsa historia a isf. Har varit intresserad av att bli polis i många år, de är svårt att komma in men jag kommer ju verkligen inte in om jag inte ens söker.

Nu är mina föräldrar på Cypern och steker, är faktist avis. Hoppas på bättre väder hemma, behöver sol för att må bra!
Ser fram emot fredag då mina girls kommer över på kalas, de blir kul, hoppas de blir liiiiiite mindre drama bara:P NI VET!! haha

Ingen jacklapp utan jacka, okej!?

Satt på bellman med Karin Lina och Lillen, åt och drack gott igår. Efter många om och men slutade de med att jag och Lillen gick till pluto. De va okej, kvällen slutade ju mindre trevligt, aja "inget ont som inte har nåt gott med sig". Tack!!

Västerås

Hemma i Västerås, så skönt! Har haft fullt upp sen jag kom hem i måndags, fixat mitt nya rum; rensat garderoben (slängde 5 kassar kläder) rensat nattduksbordet och köpt ett vitrinskåp och en skinn fåtölj=) Igår va jag och hälsa på mina söta brorsöner Hampus & Leon, dom fick nallarna som jag tillverkat i Norge.
Hunnit träffa Karin Hanna och Lina idag, va på björnön och solade, underbart!!! Tog en kvällspromenad med J, trevligt. 

Skulle ha lagt in bilder, men de är nå strul med att installera ett program, så de funkar inte.
Jobbar på de!

Hemgång

Nu har jag spenderat sista kvällen i Stavanger med M...Ja, imorgon åker jag hem. Ska bli så kul att komma hem till vardagen och allt. Men tanken har redan slagit mig att jag åker hit och jobber igen. Då ska jag kolla upp ALLT mye mer, ex schema,boende och hur långt de är till jobbet. Sista veckan har jag träffat nya trevliga människor, riktigt mycke Västeråsare här! Kommer sakna byn och så.

VILKEN SOMMAR JAG KOMMER HA I VÄSTERÅS MED MINA NÄRA & ALLA KÄRA=)
ses snart!!

Mera knas(!?)

Känns lite konstigt och overkligt att jag kommer vara hemma på Måndag. Har inte riktigt fattat de, så jag skulle kolla mitt flyg så de gick som de skulle, då visar de sig att jag inte kan logga in på mitt boknings nr på SAS hemsida. OJ. Har chefen på medpartner avbokat min biljett hem, eller vad är de som har skett. Kan nån annan avboka biljetten som står i mitt namn och betalt från mig konto? Hoppas verkligen att de inte är nått knas med min biljett, prövade precis att ringa SAS men de va stängt. Kommer jag va bokad på planet hem den 14:e?! Läskigt.


Ses?!

Sarkastiska Malin

Hade fin besök igår igen av Mattias, vi åt våfflor med glass och bringebärsyltetöy :P 


                     ;)

Snart lämnar jag Stavanger, bara några dagar kvar. Ska bli så skönt att komme hem till vardagen, familjen och vännerna=)  Idag är de min sista lediga dag här, kanske ska ta en eller 3 cider med M.

På detta placet jobbar jag, kommer jag sakna de?! Nej.

Bilder


Går gigantiska båtar utanför, denna va inte en av de största


En del av vardagsrummet


Båthamnen/stan


Fullt med folk på torget


Stavanger domkyrka


Färgglad gata i centrum


Stavanger by night




:)

Har varit lite dålig med uppdateringar, jag har jobbat i princip varje dag. De är ju derför jag är här, så de är ju bra=) Inväntar fortfarande min första lön, kommer in på onsdag. Va på tiden!! Har haft ganska fint väder här ett tag, men idag då jag är ledig så regnar de... Igår hade jag manligt besök av Mattias, de va trevligt. Gillar i vanliga fall inte att träffa folk jag inte känner:P Men tur att jag gjorde de kanske! Halvkollade en del filmer, bla Beck som visades på norsk tv. Visas faktist ganska mye svenska serier och filmer på norsk tv. Man känner sig som hemma! 
Ska uppdatera lite kort, när jag känner för de.

Nu ska jag ta en sväng ner till byn.

Vid den här tiden om en vecka lämnar jag Stavanger och sitter på planet hem.. =)


Utekväll

Trevligaste/roligaste kvällen igår, gick ut och åt god mat (grillat m. potatissallad) med ett bra gäng. De var min moster, Daniel som bor med oss,  Patrik  och Lasse. Patrik kännde man igen från irsta tiderna, igen jag snakkade med, riktigt trevlig. Men måste nog tacka nej till caribien och giftemålet med dig. Hoppas att du inte tar illa upp;) HAHA!! Efter att jag druckit ett par cider och de andra ca 10st var så va de dags att promenera hem!!

Hemresa den 14 juli kl.13:15

Tog precis beslutet att säga upp mitt kontrakt hos medpartner.  De är 2 veckors uppsägning och jag flyger hem den 14 juli:D weeiiiii
Eftersom jag sa upp min så fick ja betala flygbiljetten hem, men de är okej. Chefen verkade inte bry sig så mycke om att jag sa upp mig, trodde nästan jag skulle få en utskällning:P

Nu känns allt kanon, ses snart!!!
None

Kan tillägga att jag har varit här i en månad idag, tiden har gått fort. Men de känns som en evighet sen jag var hemma...

RSS 2.0