Norge

För ca en vecka sen så sa jag upp min tjänst på Pilfinksgården (ett demensboende). Anledningen till de var att jag har blivit erbjuden att jobba i Norge. Chefen förstog att jag ville pröva på och få en bra erfarenhet, men att hon och mina medarbetare på Pilfinken kommer sakna mig (A)!!
Idag fick jag ett samtal ang. Norge, kommer att åka redan den 1 juni och komma hem 24 augusti. De känns jobbigt attt vara borta hela sommaren från vänner och familjen. De är ju verkligen sommaren man har längtat efter, sol&bad och givetvis fest! Men jag kommer troligen inte att kunna åka hem nån gång.
 Verkar iaf som att jag kommer bo bra i Stavanger; 3:a men utsikt mot den norska fjorden med gångavstånd till jobbet.
 

Ledig

Idag har jag vart ledig, gick upp vid 7-8. Har varit barnvakt till min brorsson Hampus, vart får barn sin energi ifrån?! Hampus sov här för första gången, han har nämligen blivit storebror och jag faster till en pojk igår kväll:)

Från de ena till de andra, åker till gbg på fredag-söndag med HP Karin Lina och Z. Ska bli riktigt kul, rycktas dock om att de blir regn, inte så jätte kul med liseberg då... Men jag tror nog att vi tjejer hittar på nå värt ändå, sånna är vi!!!

=)

Då var det dags även för mig att skaffa en blogg...

RSS 2.0