Hockey

Idag kollades de hockey, VIK-Leksand. Otroligt mycke folk över 5000, tryck va de! VIK losa tyvärr, inga mera kommentarer om matchen.

Sämsta dagen inkl. 100kronors vinst

Blev bingo lotto idag med lillH! Sämsta jag vart med om på länge, självklart gillar jag Lasse Berghagen men att ägna 3 timmar åt honom, vetta tusan om de är okej... Trodde BL handlade om att dutta på i26 osv men nerå det handlar tydligen om Lasse! I de 4;e spelet när humöret va de sämsta på 10 år så vann jag iaf 100 spänn. Tur de! Hade gått under om jag skulle vunnit en ny lott, kan lova att jag inte hade spelat den!!

Lack! allt är skiiiiiiiit

slagsmål igår, jara. ingenhöjdare att bli halvt dödad pga att en *PIIIIIIIIIIIIIP* stryper en på dansgolvet. SUCK
men jag är inte bitter NERÅ!


ORKA!!!!!

Aktuellt just nu...

.. är att söka jobb i Sälen! Ser dock mörkt ut eftersom de inte direkt är uskor som åker dit och säsongsjobbar, utan mer  butikspersonal med kassa vana, servitriser osv. Är inte vinterns bäste vän heller, men det vore en kul grejj och eftersom ett par kompisar ska upp så lockar det ännu mera! Ingenting som direkt håller kvar mig här i Västerås, ingen lägenhet som skulle stå tom och ingen pv som skulle saknas. Bara familj, hundarna  och ett par vänner som man hade lämnat för en stund.
Får se i nästa månad när jag får svar hur det slutar!!

                                   

Filip och Fredrik, Javisst

Kollat de flesta avsnitten som gått på "Filip och Fredrik", tycker att de är kanon! De som är så kul är att se hur dom går in för tävlingarna, om de gäller 1p eller 15p spelar kanppt nån roll för Fille och Freddie. Grymt underhållande. Ni som inte har sett de KOLLA, ni kommer säkerligen bli lika insatt som jag har blivit inklusiven mina vänner!! De ända som man kan störa sig på är deras klädval, de är inte okej, inte i närheten av okej ens. Inte för att jag själv är superinsatt i kläder, men jag har ju ingen tv-show heller. ÄN, men de kommer nog, måste bara jobba på att fixa ett film team, heller hur HP Lina och Karin?! De måste ju ske, de hade blitt kanoners!


Ni är guld värt!!


    
Finns nog vissa (nämner inga namn) som kommer hata att jag lägger upp dessa bilder! Men det var sjukt länge sen!!
Har alltid så kul med dehär tjejer! Helt klart elit, finns fler men har inga gamla bilder på er!


Polotröja och jeansjacka EVERYDAY K ; ) kommer aldriiiiiiig glömma!!

Spelkväll

Efter att ha slutat jobbet vid 13:30 åkte jag ner på stan för att träffa Hp och kapten K, vi åt som vanligt på Gränden, gottgott!! Körde sen vidare i min underbara bil till Lina för att röva med henne och Sofie!!
Som vanligt va de spelkväll hos HP dvs att vi spelar biljard, tv-spel, risk och dart dock inte tower :( haha! Gick sisådär, va så nära att vinna i risk, men då skulle dom balla ur efter att ha spelat samma omgång i 3-4h... illa av er, kommer inte glömma!!!

Imorgon åker Lina 53 mil bort för att jobba hos sin moster, sen beger hon sig till Sälen efter de. Ser henne igen i april. Om jag inte får jobb i Sälen, de visar sig!
Karin far till USA för att jobba som Aupair i minst 3 månader, kommer bli trist!! Men de löser sig, har ju LillHanna :D

"ja står på samma plats för rädd för att förändras "


Vart i Örebro med HP och bananSteppa och kollat när bananSteppa tränat sina flickor -94 i handboll. Ganska kul, sjukt va insatt man blir, synd att dom losa bara. Alltid när jag kollar på handboll känner jag att jag vill hoppa in och styra upp spelet och sätta alla bollar:P Haha!! Flickorna va faktist okej lite slarv och svaga handleder gjorde så att dom förlorade med 10-16... Synd men bra coachat bananSteppa!!

Smått intresserad av att plojjspela igen.

Imorgon är de dags att gå upp tidigt och åka till jobbet, ser verkligen fram emot de, ELLER?! Men de är väl så livet ska se ut...

"livet är en gåta som inte går att lösa
har missat så mycke har ingen tid att slösa
livet e här o livet e där"


Helg - Den som lever får bäver!?

Kapten K bjöd på "hejdå"fest i fredags eftersom hon lämnar vås ett tag för USA. Som ni kanske ser så va de prinsess-tema och K hade fixat tiaror till alla=) Farligtgod bål bjöds de på och trevliga prinsessor, tjejer som killar:P











Lördagen spenderades med c lite här å var, stan, fika på chicco, luncha på la pizza, kolla film, spela tvspel och biljard hos hp( vinnarna va girlsen) inget som saknades:P

Snart dags för SMalin att börja jobba, känns att jag inte jobbat på flera månader...  Kommande veckan blir de iaf 4 dagars jobb så kommer få lön=) De var några månader sen, men jag klagar inte!!!


JB, bilderna alla kommer älska, ELLER:O




.-.

Vem är du, Vem är jag(?), levande charader
Spelar alla roller så bra

ah, så är de

RSS 2.0