= )

Fullspäckad vecka med tre utgångar, började i onsdags, Pluto. Sen friades Jessica på fredagen va lyckat!! Vidare till BMB riktigt bra musik och trevligt folk, kul att träffa på folk man sällan ser. Igår blev de en till spontan utgång med HP och Sjögge till Konrad, har inte vart där på ett år typ, blev en riktig hjödare iaf. Kvällen avslutades på samma sätt som på mellanstadiet - tryckare. HAHA va kul de va!!

 

Nästa vecka är helt tom, inge jobb inplanerat eller nått... Känns inte ens skönt... Jobbigt att komma in i att arbeta när man arbetar så sällan! Men de löser sig!!

NY VECKA NYA MÖJLIGHETER!! gillare

FTS MLSSH

Kom hem strax efter 21 efter en kanon dag på jobbet, impulsade vid 22 och jag och HP beslöt oss för en utgång. Jag var nykter och körde in till Irsta för att hämta upp henne, vidare till Pluto (såklart). Har inte vart på krogen på 3(?) veckor och de hade hunnit ändrats, teressen va stängd vilket jag hade anat. Som vanligt har dom en kass DJ på onsdagar, alla lämnade de dansgolvet direkt när nästa öppnade med grym musik!! Kollade in Afasi&Filthy, ett par låter va bra, resten vette tusan...
De va knappt så de kändes okej att köra hem efter en kväll på krogen, visst, jag var spiknykter men ändå... Känslan. Denna torsdag har spenderats helt ensamt på soffan, lämnade den dock 3 ggr för att rasta grabbarna  =) Bradär!


Fredag igen imorn, först jobba sen blir de fest hos Jessica, får se om jag går ut. Kanske kan få en på bättre humör!!


^^

Att jobba natt gick faktist förvånansvärt bra, va inte ens på väg att somna nån gång. Hade ganska mycke att göra, började med att åka med kantiner till H-by, sen städa hela våning 4:a (personalutrymme). Efter de va de dags att ta en titt på alla brukare sen rondade vi 2ggr till kl 2 och 5.
På måndagen sov jag från 9-13, va helt slut i kroppen, kännde mig halv sjuk huvudvärk och småförkyld fortf. Hoppas de går över!!

Ska jobba 14:45-21 idag...

Borde gå ut ikväll och kolla in afasi&filthy, riktigt bra!! Får se va kroppen känner efter kvälls passet!

Nattskift

Ett tag sen jag skrev nu, så får väl updatera er=)

Inte så mycke jobb, mest vänner och familj. Haft båda  brorsönerna sovande här, hel goda pojkar!! Ikväll går jag på mitt första nattskift EVER, känns helt okej. Mest orolig för att jag kommer somna när de är lugnt. Jobbar 21-7:30. Hoppas att jag kan somna några timmar innan jag ska köra till jobbet, hur ska de gå inatt?! :P

Min goaste HP fick besked i veckan om att hon fått jobb i Sälen, så både hon och Lina kommer befinna sig där i 5 månader. Riktigt surt för min del eftersom jag träffar dom ett antal ggr/vecka så de kommer att bli tomt! Då blir de väl dags för mig att börja jobba på riktigt också. Men hoppas innerligt att jag också kan får ett glatt besked om jobb i Sälen, men de känns inte troligt... 

VIK

H O C K E Y  hockey!!! Vinst för VIK, kass första och andra period! 3 var helt klart VIK´s period, kononers

=)


Bästa spelet!! JA jag vann igår!!HAHA

Kalas

Kalas hos Hanna igår, de va lyckat. En allt för god bål där man inte kännde någon smak av alkohol.. Mycket farligt!! När alla kom fick dom ett uppdrag under kvällen. Allt från att prata göteborska till att börja varje mening med "min pappa". Mitt var att ordna allsång, passade mig eftersom jag har en förmåga till att sjunga ofta.. Allsången gick gallant, vi sjung uggla, carola, rosenström och givetvis min och HPs favorit Lasse Berghagens- En kväll i juni!!! Underbart!!!!
Värdinnan körde somvanilgt sitt partytrick, mycket underhållande.





      




Här har ni lite bilder ifrån kvällen, mycke skratt , mycke alkohol lite biljard (shit va sämst killen va HAHA) och endel frågor ang. hur folk kom hem, måste ha missat när alla drog...
En lyckad kväll på många sätt och vis, speciellt för HP ; )

Partytricks specialisten fyller år!!

GRATTIS



Idag fyller Hanna 20 år!! Ett stort grattis, du är kanooon! Syste snart!

The Hills

But the only thing really that there is to do is forgive and forget. So I really do, I want to forgive you, and I want to forget you.
 
The Hills, bästa serien som finns just nu! Bara väntar tills vi har vår egna serie, den kommer att vara grym!! Vad ska den heta? Devisarsig

Goda nyheter är iaf att  JB kommer hem i november :D Kommer att bli kul!
Snart är de fredag igen, ses där!! 

Då va de helg igen...

Otroligt vad dagarna går fort, hinner knappt blinka förns det är helg igen, men inte klagar jag!!!
Helgen har hittils bestått av hockey igår med en vinst för vik med 6-0, kanon!! Idag har jag spenderat några timmar på stan med mamma, jag shoppade en stickad tröja på Carlings som jag tittade på redan när jag var i e-tuna med JB. Men nu köpte jag den, jätte fin:) Sen belv de en tröja och t-shirt på MQ och underkläder.
Imorgon ska jag jobba mördarpasset (8-21) får hela 2,5h rast, wohooo!!!
Igår var det första fredagen på evigheter som jag inte vart ute (pluto). Ovant att vara hyffsat pigg en lördag!  GIllar de skarpt men på fredag ska det festas som aldrig förr, eller hur HP!! 20år snart, lilltjejen!! Då kommer Lina hem, ska bli skoj att få bråka med henne, HAHA!!

Dags att bilda "risk"-klubb!

Snart är de dags att bilda en "risk"-klubb! Proffs kan man nästan säga att vi blivit, fasten inte jag vunnit.  Igår känndes de som en vinst 2 ggr :P HP och Sjögren som är så sjukt tarvliga mot mig bara. Otur i spel, tur i kärlek, eller va är de man säger. HAHA vilket skämt!!
Saknar dock några risk-spelare hoppas ni har de kanon tjejer, antar att ni saknar spelandet?! Nu söker vi nya motspelare i risk! Intresserad? ;P

Blir att jobba 13:45-21 idag, gillar inte kvällspass. Så trist att bara sitta och vänta på att åka och jobba...

RSS 2.0